یک روز مداخله جویانه (قسمت دوم)

در ادامه قسمت اول متن در نشریه ی شماره 11 .

سکوت همه جارو فرا گرفت ، البته ، الآن حالم خوبه اما هوام ، هنوز بارونی میزنه . سوار که شدم از راننده پرسیدم : تو میدونی انجمن فعالان مداخله‌گر کجاست ؟؟؟  گفت : مگه نمی دونی ، همه هواپر ها اونجا عضویت دارن !!! آخه مگه میشه یه هواپر عضو انجمن مداخله گران نباشه؟! تو راه که بودم با راننده بحثم شد . راستی ، شما خبر داشتین که دلار دنیاگیری 14،200 اوف اعلام شده یا اینکه ، چه چیزی سبب پاچیدگی لایه ازن شده بوده ؟!

من که خبر نداشتم ، راننده هه می گفت !!! خدا وکیلی ، عجب مداخله گر خوبی بود ؛ در هیچ موردی اطلاع نداشت و درباره همه موارد ی ، نظامی ، اقتصادی ، پزشکی ، علمی و. نظر می داد !!! حواسمون گرمه صحبت بود که گارد هوایی ، راننده رو به دلیل صحبت هنگام رانندگی ، 500 اوف جریمه کرد . نزدیکای برج انجمن بودیم که جلوی یه چراغ قرمز وایسادیم . یه روبوگدا اومد داشت گدایی می کرد ، نامرد بازیش خیلی طبیعی بود ؛ می گفت که بَچّش آب روغن نداره بخوره ، همه بدنش گرفته ! منم از روی دلسوزی ، بهش 10 اوف دادم .

بی تربیت ، پول رو نگرفت . گفت برو با این پولی که میدی ، خودت گدایی !!!

به برج انجمن که رسیدیم راننده گفت ، رفع زحمت میکنی یا رفع زحمتت کنم . مردم اعصاب ندارنا . خوب ، تقصیر خودش بود که با من کل انداخت و گرنه من ادعایی نکرده بودم !!!

حالا ما یه بدبخت رفتیم دم در انجمن ، دیدیم جمعس !!! دیگه هیچی دیگه . حسابی سوززززز داشت !

یک روز مداخله جویانه (قسمت دوم)

هفتصد و سی و هفت دردسر ساز (قسمت دوم)

، ,انجمن ,راننده ,مداخله ,یه ,اوف ,یک روز ,می گفت ,بود ؛ ,، همه ,برج انجمن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روستای درب غریبی ها ابزار آشپزی سعید سالاری-تاریخ توسعه پسااستعماری تعمیرات تخصصی آیفون تصویری مدرسه ی شاد دکوراسیون اتاق خواب ، چیدمان منزل برنامه بدنسازی فروشگاه لوازم آرایشی متین بلاگیاز سوی سایت شاهکار ذهن تحصیل در خارج از کشور